Διαφημιστείτε κοντά μας

Η διαφημιστική προβολή της επιχείρησης σας είναι σημαντική! Εξίσου σημαντικό είναι να ξέρετε πού διαφημίζετε! Εν καιρώ κρίσης, η διαφήμιση σε ένα μέσο το οποίο δεν πρόκειται να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι αχρείαστη!

Η αποτελεσματικότητα της προβολής σας στο διαδικτυακό μας περιοδικό είναι εγγυημένη! Η εκτόξευση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, η αγάπη του κοινού μας που έχει αγκαλιάσει τη mamamou και η αποδεδειγμένη ανταπόκριση των πελατών μας που διαφημίζουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στην ιστοσελίδα μας, είναι μόνο μερικά από τα προτερήματα και τα πλεονεκτήματα που εγγυούνται αποτελέσματα!

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει τη δυνατότητα να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις  υπηρεσίες σας σε ένα στοχευμένο κοινό με χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα το οποίο αυξάνεται λεπτό προς λεπτό!

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Εάν έχετε ήδη κάποια διαφήμιση μας τη στέλνετε στις διαστάσεις του διαφημιστικού χώρου(banner) που επιλέγετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε σας την ετοιμάζουμε εντελώς δωρεάν αφού μας στείλετε το logo  σας εάν έχετε και 3-4 φωτογραφίες του προϊόντος/υπηρεσιών ή της επιχείρησης σας την οποία θέλετε να προβάλουμε στο info@mamamou.com.cy.

 

  1. Αφότου ετοιμαστεί το διαφημιστικό banner σας (εάν δεν έχετε) σας το στέλνουμε για να το εγκρίνετε και έπειτα προχωρούμε με τη συμφωνία μας.

 

  1. Είναι καιρός να φέρετε το κοινό σας πιο…κοντά! Η διαφήμιση σας προβάλλεται στο www.mamamou.com.cy και φυσικά στη σελίδα mamamoucy στο Facebook με πέραν των 50 χιλιάδων post views ανά βδομάδα και στο Twitter.

 

 

Το Header Banner προβάλλεται στην κορυφή της κάθε σελίδας και είναι ξεχωριστό.

Το Below Slider προβάλλεται στη μέση της αρχικής σελίδας.

To Before Footer προβάλλεται στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας/κατηγορίας.

Το Sidebar που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας προβάλλεται σε όλες τις κατηγορίες. (Εκτός από 125×125 μπορεί να γίνει και 350×350 )

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια προσφορά που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε!

 

 

    Τα header & footer banners (728x90) προβάλλονται στην εκάστοτε κατηγορία που επιλέγει ο διαφημιζόμενος. Το below slider banner (728x90) προβάλλεται μόνο στην αρχική σελίδα. Το sidebar banner προβάλλεται σε όλο το site.