Χωρίς-τίτλο-123

‘Ενα από τα πιο άσχημα παπούτσια των 90s ετοιμάζεται να επιστρέψει. Θα το ξαναβάλεις στη ζωή σου;

Από: mama mou

Aν πραγματοποίησες κι εσύ τις πρώτες εξόδους σου κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’90 αποκλείεται να μην θυμάσαι εκείνη την φάση κατά την οποία όλα τα καλοκαιρινά clubs και τα μεγάλα μπαρ της πόλης γέμισαν από ένα συγκεκριμένο παπούτσι, το οποίο είχε μία μεγάλη φιλοδοξία: να συνδυάσει την κλασική σαγιονάρα με λίγη επισημότητα βραδινής ξόδου, κοινώς με τακούνι – πλατφόρμα. Το αποτέλεσμα αμφιλεγόμενο από την πρώτη ματιά. Τι και αν φορέθηκε πολύ, αυτοί που το αντιπάθησαν ήταν σίγουρα ένα σημαντικό ποσοστό.

Τώρα το συγκεκριμένο παπούτσι έρχεται ξανά στα πράγματα που καλοκαιριού από την εταιρία Rocket Dog, η οποία επιχειρεί να κάνει από την αρχή μόδα αυτό που κάποτε λατρεύτηκε από τις Spice Girls και στην πορεία καθιερώθηκε σε όλο τον κόσμο. Το χεράκι της στην «επιστροφή» έχει βάλει και η Elizabeth Saltzman, στυλίστρια πολλών διάσημων κυριών στο Hollywood, η οποία εξηγεί ότι πελάτισσες όπως η Gwyneth Platrow και η Uma Therman την είχαν κατά καιρούς ρωτήσει που μπορούν να ξαναβρούν αυτό το σανδάλι, αφού ήταν εξαιρετικά άνετο. 

Εμείς το κοιτάμε, το ξανακοιτάμε και δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι θέλουμε να το ξαναφορέσουμε. Ωστόστο προβλέπεται πράγματι comeback.

in__9687_5916d86c9a212Πηγή: youweekly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>