μαθη

Μαθηματικά Α’ Δημοτικού-Ένα πολύτιμο βιβλίο με 400 έγχρωμες σελίδες!

Από: mama mou

Βιβλίο Μαθηματικών Α’ Δημοτικού Κύπρου του Γιάννη Ιωάννου. Ένα βοήθημα με 400 έγχρωμες σελίδες από δομημένες και συμπληρωματικές δραστηριότητες ανά μάθημα, σύμφωνα με το νέο σχολικό εγχειρίδιο καθώς και επαναληπτικά μαθήματα για κάθε ενότητα έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΕΛΙΚΑΣ.

Το βιβλίο αυτό καλύπτει πλήρως την ύλη του νέου σχολικού εγχειριδίου της πρώτης τάξης του Δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με τα νέα αναλυτικά προγράμματα. Η διάρθρωση της ύλης είναι παράλληλη με τη διάρθρωση τηςύλης του σχολικού εγχειριδίου.

Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού σχολείου να αφομοιώσουν καλύτερα τις νέες γνώσεις και να συστηματοποιήσουν και οργανώσουν τη μαθηματική τους σκέψη. Σε αυτό συμβάλλει και η χαρούμενη και ευχάριστη εικονογράφηση του βιβλίου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει :

- Δομημένεςκαι συμπληρωματικές δραστηριότητες ανά μάθημα, σύμφωνα με το νέο σχολικό εγχειρίδιο

- Επαναληπτικά μαθήματα σε κάθε ενότητα

Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για γονείς καιεκπαιδευτικούς που επιθυμούν να επιλέξουν εναλλακτικές δραστηριότητες γιαπεραιτέρω εξάσκηση και καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης.

 

 

maths

Διαθέσιμο σε βιβλιοπωλεία παγκύπρια, στο κατάστημα ξύλινων παιδαγωγικών παιχνιδιών Brainkid Toys Educational Toy Center στη Λεμεσό και μέσω διαδικτύου εδώ: bit.ly/mathacyp

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>