1106390_pachisar

Μια παχύσαρκη γυναίκα που «κανιβαλίζεται» επί χρόνια στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία, αποφασίζει να απαντήσει

Από: mama mou

8 Δεκεμβρίου 2016

H Jennifer Knapp Wilkinson είναι μια αμερικανίδα με προβλήματα παχυσαρκίας,  που ανακάλυψε πριν από καιρό, ότι εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής της είχε γίνει αντικείμενο bullying στο διαδίκτυο.

Η Jennifer αποφάσισε τώρα ότι πρέπει να απαντήσει σε όλους όσοι την χλεύασαν με αφορμή την πτώση της από το αμαξίδιο της, τη στιγμή που ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ.  

Η ιστορία ξεκίνησε, σύμφωνα με το rtl.be, από τα καταστήματα Wal-Mart, όπου η Τζένιφερ είχε την πτώση. Την ώρα που πήγαινε να πάρει μια σόδα από το ράφι, έπεσε. Αργότερα κατάλαβε ότι η λάμψη που αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή ήταν από φωτογραφική μηχανή. Όπως είπε, κάποιος αντί να τρέξει να τη βοηθήσει, την φωτογράφισε με σκοπό να τη χλευάσει στο διαδίκτυο.  

Η φωτογραφία έγινε viral και τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ σκληρά και υποτιμητικά, με αφορμή τη σωματική της διάπλαση και την παχυσαρκία της.

Κάποιοι έγραψαν ότι ήταν πολύ τεμπέλα για να σηκωθεί και πως καλά έπαθε που έπεσε.   Η Jennifer, μητέρα δυο παιδιών, συγκλονίστηκε όταν ανακάλυψε τι συνέβαινε στο διαδίκτυο με το ατύχημά της και τελικά μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα υπομονής αποφάσισε να απαντήσει.

  Πριν από μία εβδομάδα δημοσίευσε στο σάιτ indy100.com την απάντηση της με τίτλο «Εγώ είμαι η γυναίκα σε αυτή τη φωτογραφία και να τι συμβαίνει».

  Όπως γράφει, υποφέρει από μία κατάσταση που ονομάζεται σπονδυλολίσθηση.

Ένα από τα οστά της σπονδυλικής της στήλης έχει φύγει από τη θέση του. Είναι επίσης παχύσαρκη, μια κατάσταση που είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής πάθησης με την οποία παλεύει. Στη συνέχεια εξηγεί ότι σε μερικούς ανθρώπους αυτή η πάθηση στον σπόνδυλο δεν έχει καμία επίδραση, όμως εκείνη υποφέρει φριχτά.

«Όταν στέκομαι, τα πόδια μου μουδιάζουν γίνομαι αδύναμη. Πέφτω συχνά εξαιτίας αυτής της ασθένειας», αναφέρει.

pa

Σύμφωνα με την ίδια, η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2011 ή το 2012.

Ήταν η εποχή που είχε χάσει το ηθικό της εξαιτίας της ασθένειας της. Θυμάται ακόμη πολύ καλά την άτυχη στιγμή, όταν προσπάθησε να πιάσει μια σόδα για τον σύζυγό της και άκουσε τα γέλια κοριτσιών πίσω από την πλάτη της μόλις έπεσε. “Συνήθιζα να ακούω ανθρώπους να γελάνε μαζί μου και να κάνουν κακά σχόλια. Αλλά δεν περίμενα να πάρει κάποιος μια φωτογραφία και να με γελοιοποιήσει στο Διαδίκτυο», σημειώνει.    

Μερικούς μήνες μετά την πτώση, ανακάλυψε την περίφημη φωτογραφία σε ένα σάιτ διασκέδασης των εργαζομένων της  Wal-Mart και σε άλλους χώρους, και συνειδητοποίησε ότι όσα έλεγαν ήταν τελείως λανθασμένα. “Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι χαρούμενη είναι  που δεν φαίνεται το πρόσωπό μου» , αναφέρει η Jennifer και τονίζει ότι αυτοί που την χλευάζουν δεν ξέρουν τίποτα για τις μάχες που πρέπει να φέρουν εις πέρας καθημερινά άνθρωποι σαν κι αυτή.   Επισημαίνει, ότι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι καλό να διασκεδάζουν χλευάζοντας άτομα με ειδικές ανάγκες ή οποιονδήποτε. «Την επόμενη φορά που θα δείτε φωτογραφίες που κοροϊδεύουν ανθρώπους, να θυμάστε ότι δεν ξέρετε τίποτα για αυτούς τους ανθρώπους ή τις μάχες που πρέπει δώσουν κάθε μέρα», καταλήγει η Jennifer που αποφάσισε να δημοσιεύσει κι άλλες φωτογραφίες για να πείσει τους «κανίβαλους» του διαδικτύου για την πάθησή της. 

Πηγή: lifo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>