Προφίλ

Η αγάπη για τα παιδιά και το γονεϊκό ρόλο υπήρξε η αφορμή για τη δημιουργία αυτού του on line περιοδικού που στοχεύει να κατακτήσει τις καρδιές των αναγνωστών στην Κύπρο και όχι μόνο.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα καθώς και άρθρα για διάφορα θέματα που αφορούν τη μαμά, τον μπαμπά και το παιδί.

Στην δεξιά πλευρά της κεντρικής σελίδας της ιστοσελίδας βρίσκονται τα blogs στα οποία φιλοξενούνται οι μόνιμοι συνεργάτες του περιοδικού με το βιογραφικό τους, κάτω από την επικεφαλίδα ‘H oμάδα μας’.

Η single mum και η στήλη mama’s talk είναι τα μόνα blogs που εκφράζουν καθαρά την προσωπική τους άποψη στην ιστοσελίδα. Όλα τα άρθρα είναι αποτέλεσμα ρεπορτάζ και βασισμένα σε πηγές με δημοσιογραφική επιμέλεια.

Η ιστοσελίδα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση ιατρικές συμβουλές. Οι ιατρικές πληροφορίες στα άρθρα της ιστοσελίδας έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού των αναγνωστών.

Στόχος της mamamou είναι η αντικειμενική ενημέρωση, η ψυχαγωγία αλλά και η ανταλλαγή εμπειριών και συναισθημάτων με υπευθυνότητα. Η ζωντάνια, το πάθος και ο σεβασμός στα παιδιά και στους γονείς είναι η κινητήρια δύναμη μας. Ελπίζουμε ν’ αγαπήσετε τη mamamou όσο δυνατά την αγαπάμε κι’ εμείς! Καλή περιήγηση!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο: info@mamamou.com.cy