Ζουζουνογλέντια

Γνωρίστε τα Ζουζουνογλέντια: Το πάρτι του παιδιού γίνεται…παιχνίδι!

Από: mama mou

 Τα Ζουζουνογλέντια, η δημιουργική ομάδα που αποτελείται από δύο έμπειρες παιδαγωγούς, τη Χαρά και την Έμιλυ, μας συστήνονται και μιλούν για τη φιλία τους, τις ξεχωριστές υπηρεσίες που προσφέρουν στα παιδιά μέσα από τη ψυχαγωγία αλλά και για τη σημασία τους στην ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Συνέντευξη: Άντρη Θρασυβούλου

 

Ζουζουνογλέντια

 

 

Πότε δημιουργήθηκαν τα Ζουζουνογλέντια και με ποια αφορμή;

Τα Ζουζουνογλέντια δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2011. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μας η ιδέα για να ασχοληθούμε με την ψυχαγωγία παιδιών σε παιδικά πάρτι. Μας δόθηκε η ευκαιρία για το πρώτο πάρτι όταν μια φίλη μας πρότεινε να παραβρεθούμε στο πάρτι γενεθλίων δυο υπέροχων κοριτσιών… Ήταν απλά υπέροχα!Αποτέλεσμα του πρώτου πάρτι  ήταν η δημιουργία των ΖΟΥΖΟΥΝΟΓΛΕΝΤΙΩΝ!!!!!

 

Εκτός από συνεργάτες είστε και φίλες;

Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν φοιτήτριες και δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Η σχέση μας εξελίχθηκε σε μια όμορφη και αληθινή φιλία.

 

1531720_347133708757665_994999968_n

Η φιλία βοηθά ακόμα περισσότερο τη συνεργασία σας;

Πιστεύουμε ότι συμβάλλει θετικά στην άψογη συνεργασία μας. Γνωρίζει καλά η μια την άλλη και είναι πιο εύκολο στην επικοινωνία μεταξύ μας η οποία φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι ένα άψογο παιδικό Zουζουνογλέντι!!!!

IMG_1148

 

 

935399_469945796424928_1593737220_n

 Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε ως Ζουζουνογλέντια;

Τα Ζουζουνογλέντια προσφέρουν ψυχαγωγία σε παιδικά πάρτι με διάφορους τρόπους. Τα Ζουζουνογλέντια είναι μια δημιουργική ομάδα από έμπειρες παιδαγωγούς, που σας μεταφέρουν σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο με τους ήρωες των αγαπημένων σας παραμυθιών. Με πυξίδα το χαμόγελο και τη φαντασία προσφέρουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να λειτουργήσουν ομαδικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες επικοινωνίας,έκφρασης και ομαδικότητας. Η ποιότητα, η υπευθυνότητα, οι οργανωμένες μέθοδοι μα πάνω απ’ όλα η αγάπη και ο σεβασμός για τα παιδιά εγγυώνται μια πετυχημένη διοργάνωση! Σκοπός μας είναι το ξέφρενο γλέντι με τον άψογο σχεδιασμό και θέματα πέρα από τα συνηθισμένα…

Προσφέρουμε πρόγραμμα εμψύχωσης που βασίζεται σε:

* Θεατρικό παιχνίδι

* Ομαδικά παιχνίδια κίνησης

* Παιχνίδια με παντομίμα

* Παιχνίδια με μουσική

* Διαγωνισμούς

* Δωράκια στους νικητές

* Ολόσωμα κοστούμια μασκότ

* Κουκλοθέατρο

* Αφήγηση παραμυθιού

* Μουσικοκινητικά παιχνίδια

* Ομαδικά ανταγωνιστικά και αθλητικά

παιχνίδια

* Παιχνίδια με σωματικές δεξιότητες

* Παιχνίδια αντοχής

* Μαχητικά και κινητικά παιχνίδια

άμιλλας

* Δραστηριότητες αμφίεσης για τα

παιδιά

* Face painting

* Κομμωτήριο με τρελλοκοτσιδάκια

* Περιποίηση νυχιών

* Glitter tattoo

* Αυτοκόλλητα για όλους

* Παιδικές χορογραφίες

* Zumba για παιδιά

* Κυνήγι θησαυρού

* Παιχνίδια γνώσης

* Επιτραπέζια παιχνίδια

* Ήσυχες δραστηριότητες

* Πρωτότυπες κατασκευές

* Karaoke

* Φαντασμαγορικές στολές

* Κάλυψη χώρου με μουσική υπόκρουση

 

Καινοτομία στο πρόγραμμα μας είναι τα δημιουργικά εργαστήρια όπως:

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ ΠΗΛΟΥ

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΟΤΣΑΛΩΝ

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ T-SHIRT

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΝΤΡΑΣ

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ

 

Επίσης κάτι κοριτσίστικο και αξιαγάπητο είναι το παιδικό σπα για στιγμές περιποίησης και ομορφιάς για τις μικρές πριγκίπισσες…

* SPA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Η μάσκα από αγνά φρούτα για το παιδικό της προσωπάκι, και το μασάζ με σοκολάτα, θα την χαλαρώσουν και θα την γεμίσουν αυτοπεποίθηση… ενώ θα αφήσουν εσάς να απολαύσετε ξένοιαστα την δική σας θεραπευτική αγωγή.

 

1977227_378458468958522_4004074762336395841_n

Η φωτογραφία είναι από πάρτι στο οποίο τα Ζουζουνογλέντια ψυχαγώγησαν τα παιδιά με twister. Όπως λένε, είναι πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι φυσικών ικανοτήτων!Εξασκούνται επίσης δεξιότητες όπως:ισορροπία,συντονισμός κινήσεων,δημιουργική σκέψη,συγκέντρωση,υπομονή,επιδεξιοτητα κινησεων!

 

Είστε και οι δύο νηπιαγωγοί σωστά; Θεωρείτε ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τις υπηρεσίες που προσφέρετε και στη σχέση που δημιουργείτε με τα παιδιά;

  Νηπιαγωγοί, αλλιώς δασκάλες για μικρά παιδιά…!!!! Σίγουρα είναι το κυριότερο πλεονέκτημα το ότι είμαστε νηπιαγωγοί γιατί το κοινό το οποίο απευθυνόμαστε είναι τα παιδιά. Σαν νηπιαγωγοί μπορούμε πιο εύκολα να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά, όσον αφορά το θέμα ψυχαγωγίας. Ξέρουμε τι ζητούν και τι ακριβώς να προσφέρουμε! Αυτό το αναγνωρίζουν και επισημάνουν και οι γονείς οι οποίοι μας επιλέγουν για τη ψυχαγωγία των παιδιών τους…

 

1982058_373396726131363_1904098463_n

 

 Τι είναι αυτό που νιώθετε όταν ψυχαγωγείτε τα παιδιά;

Τη συγκεκριμένη στιγμή γινόμαστε και εμείς παιδιά. Είναι ξεχωριστό και μοναδικό συναίσθημα και δεν μπορεί εύκολα να εκφραστεί με λόγια…  Το κάθε πάρτι παρόλο που έχει τον ίδιο σκοπό μας προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες!

 

Ζουζουνογλέντια

Ακόμα ένα μοναδικό πάρτυ από τα Ζουζουνογλέντια!

 

Ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα που σας έχει πει ένα παιδί μετά την ψυχαγωγία που προσφέρατε σε μια εκδήλωση;

Από τα παιδιά ακούμε πάντα όμορφα και αληθινά λόγια μετά από κάθε πάρτι. Το πιο συνηθισμένο είναι το ότι πέρασαν τέλεια. Ποτέ η ώρα της ψυχαγωγίας δεν είναι αρκετή για αυτά και το «ευχαριστώ» τους που παρόλο που είναι τόσο απλό για εμάς σημαίνει πολλά…Το πιο συγκινητικό όμως είναι οι σφιχτές αγκαλιές και ο ενθουσιασμός που φαίνεται στα αθώα τους πρόσωπα. Για παράδειγμα μια πρόσφατη εμπειρία που είχαμε, ήταν στα γενέθλια της μικρής Μαρίας. Στο συγκεκριμένο πάρτι καλεσμένες ήταν η Minnie και η Χιονάτη, που θα αναλάμβαναν την ψυχαγωγία. Μετά από πληροφορίες που είχαμε από τη μητέρα της μικρής, τα βράδια από την αγωνία της δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί ανησυχούσε αν θα προλάβουμε να έρθουμε από τη Ντίσνεϋλαντ!!!! Κρατούσαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της πριν το πάρτι για να την καθησυχάσουμε και τη μέρα του πάρτι έγινε χαμός! Στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα γιατί ήθελε να μείνουμε για πάντα μαζί της. Την ευχαριστούμε και για το όμορφο δωράκι που μας χάρισε…Ήταν ανεπανάληπτο!

 

1009789_279033835567653_1990583420_n

 

Ποια από τις υπηρεσίες που προσφέρετε ως Ζουζουνογλέντια θεωρείτε ως πολύ σημαντική όχι μόνο για την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και για την ψυχοκινητική τους ανάπτυξη;

Η κάθε υπηρεσία έχει το δικό της σκοπό. Βέβαια παίζει ρόλο πάντα το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Μέσα από τα μουσικοκινητικά παιχνίδια τα οποία προσφέρουμε σχεδόν σε κάθε πάρτι δίνεται η δυνατότητα για τη ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού. Είναι μια ολοκληρωμένη αγωγή που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, με στόχο να καλλιεργήσουν τις σωματικές, πνευματικές και ψυχικές τους ανάγκες.

 

1470604_10152198951252652_13235297_n

 

1484995_10152198951867652_505695814_n

 

Ζουζουνογλέντια

 

 

Bρείτε τα Ζουζουνογλέντια και στο Facebook: ΕΔΩ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>