ζο

Ζουζουνογλέντια: Χριστουγεννιάτικη απασχόληση για τα παιδιά μας με την καλύτερη ψυχαγωγία!

Από: mama mou

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και τα Ζουζουνογλέντια ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους μικρούς τους φίλους για ακόμη μια χρονιά, στη Χριστουγεννιάτικη απασχόληση που θα λειτουργήσει από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου από τις 7:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι στη σχολή ‘Χορός’ στο Καϊμακλί.

12

 

9

8

 

Όπως πάντα, τα Ζουζουνογλέντια, η Έμιλυ και η Χαρά παρέα με την ιδιοκτήτρια της Σχολής «Χορός», Χρυστάλλα Νεάρχου, επιφυλάσσουν πολλές και μοναδικές εκπλήξεις για τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

11

2

6

Η Χριστουγεννιάτικη απασχόληση απευθύνεται σε  παιδιά από 3 έως 8 ετών, ενώ θα παρέχεται καθημερινά δωρεάν σνακ το οποίο προτείνει η Διατροφολόγος, Ξένια Κορομιά.

3

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες όπως: χορός, πιλάτες , zumba kids, γυμναστική,οργανωμένα παιχνίδια,θεατρικό παιχνίδι, ασκήσεις αυτοσχεδιασμού,μουσικοκινητικά παιχνίδια,ομαδικά παιχνίδια,ζωγραφική, χειροτεχνίες, μαγειρική, προβολή ταινιών.

4

5

14

10

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>