ζου

Ζουζουνογλέντια: Καλοκαιρινή απασχόληση στη Λευκωσία – Όλες οι πληροφορίες

Από: mama mou

28 Απριλίου 2017

Μετά την Πασχαλινή απασχόληση σειρά παίρνει η καλοκαιρινή! Τα Ζουζουνογλέντια λοιπόν ετοιμάζονται να υποδεχθούν το καλοκαιράκι με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς τους φίλους στη Σχολή «Χορός» στο Καϊμακλί!

zou8

 Στις διακοπές, από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 11 Αυγούστου ένα ατελείωτο πάρτι διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και εκπαίδευσης ξεκινά με τα Ζουζουνογλέντια, τις έμπειρες παιδαγωγούς, Χαρά Ρωσσίδου και Έμιλυ Αντρέου και την ιδιοκτήτρια της Σχολής «Χορός», Χρυστάλλα Νεάρχου που θα περιμένουν τα παιδιά για να ζήσουν μαζί αξέχαστες και ξέγνοιαστες στιγμές.

zou2

Το καλοκαιρινό σχολείο απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 8 ετών και θα προσφέρονται από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, διάφορες δραστηριότητες όπως: χορός, πιλάτες , zumba kids, γυμναστική,οργανωμένα παιχνίδια σε εξωτρικά γήπεδα,θεατρικό παιχνίδι, ασκήσεις αυτοσχεδιασμού,μουσικοκινητικά παιχνίδια,ομαδικά παιχνίδια,ζωγραφική, χειροτεχνίες, παιχνίδια με νερό, μαγειρική, προβολή ταινιών, εκδρομές.

zou11

zou12

Θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σνακ στα παιδιά.

Eπίσης, θα υπάρχει εβδομάδα αθλητισμού και επαγγελμάτων! Όπως μας αναφέρουν τα Ζουζουνογλέντια σκοπός της εβδομάδας αθλητισμού είναι να γνωρίσουν τα παιδιά κάποια αθλήματα ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποια απ’ αυτά καθώς γυμναστής θα βρεθεί επιτόπου στη σχολή!

zou10

«Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά για τα οφέλη της φυσικής άσκησης» μας λένε τα Ζουζουνογλέντια.

Στην εβδομάδα επαγγελμάτων θα γίνει μια αναδρομή στα παλιά και παραδοσιακά επαγγέλματα και μια σύγκριση με τα σημερινά. Άτομα που εργάζονται σε διάφορες υπηρεσίες όπως αστυνομικός, πυροσβέστης, οδοντίατρος θα μιλήσουν και θα εξηγήσουν στα παιδιά τη φύση του επαγγέλματος τους.

zou3

Επιπλέον αναμένεται να γίνει και μια επίσκεψη σε τηλεοπτικό σταθμό στο πλαίσιο της γνωριμίας των παιδιών με τα επαγγέλματα.

zou4

zou7

Τα Ζουζουνογλέντια σας περιμένουν με ανυπομονησία! Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

zou6

zou5

 Για περισσότερες πληροφορίες: 70007473

Βρείτε τα Ζουζουνογλέντια ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Βαπτίζετε; Τα Ζουζουνογλέντια σας δίνουν ιδέες ψυχαγωγίας για τους μικρούς σας καλεσμένους!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>