Ζουζουνογλέντια

Ζουζουνογλέντια: Μας συστήνουν τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Babysitting!

Από: mama mou

Αρκετοί γονείς αναγκάζονται να αναζητήσουν babysitter για τη φύλαξη των παιδιών τους. Τα Ζουζουνογλέντια, η δημιουργική ομάδα που αποτελείται από έμπειρες παιδαγωγούς, τη Χαρά Ρωσσίδου και την Έμιλυ Αντρέου, είναι πανέτοιμη να δώσει στους γονείς τη δυνατότητα να αφήσουν χωρίς έγνοια τη φύλαξη των παιδιών τους σε δύο άτομα που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και γνώσεις προσφέροντας την υπηρεσία τους, το Babysitting!  

 

Ζουζουνογλέντια

Babysitting λοιπόν! Τι περιλαμβάνει ακριβώς αυτή η υπηρεσία σας;

 

Το babysitting είναι η καινούργια μας υπηρεσία.Έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη προς το παιδί και υπευθυνότητα , έτσι ώστε να προσφέρει στους γονείς το χρόνο να κάνουν τις δουλειές τους, να απολαύσουν μια βραδινή έξοδο, ένα ξεκούραστο απόγευμα, καθώς και ένα σταθερό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης-φροντίδας των παιδιών με το οποίο να σίγουροι ότι θα είναι ασφαλή και χαρούμενα.

Πάντα θα προσπαθούμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για να είστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και το χαμόγελο των παιδιών! Στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών φροντίδας παιδιού έκτακτα και σε μη προκαθορισμένες ώρες στην οικία της οικογένειας. Με τον τρόπο αυτό καλύπτεται η ανάγκη για παροχή ολοκληρωμένων, αναβαθμισμένων υπηρεσιών φύλαξης παιδιών.

Ζουζουνογλέντια

Σε ποιες ηλικίες παιδιών θα απευθύνεστε;

Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε παιδία από βρεφική ηλικία μέχρι και νήπια.

 

Πώς εμπνευστήκατε αυτή την νέα ιδέα;

Η ιδέα πάντα υπήρχε αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία να την εφαρμόσουμε! Έτσι με σπουδές στα παιδαγωγικά επαγγέλματα, με προϋπηρεσία και συστάσεις, με ελεγμένο ποινικό μητρώο και ιατρικές εξετάσεις, μπορούμε να παρέχουμε και το babysitting!

 

 11178514_535810903223277_737230083_n

Θα συμπεριλάβετε και δημιουργική απασχόληση κατά τη διάρκεια του babysitting;

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απομακρύνονται από το κλασσικό πρότυπο του babysitting όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, όπου απλά κάποιος προσέχει τα παιδιά κατά την βραδινή έξοδο των γονιών . Περιλαμβάνονται δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, και ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας των παιδιών, οι οποίες συμφωνούνται με την οικογένεια.Με τον τρόπο αυτό οι γονείς είναι βέβαιοι ότι τα παιδιά τους “έκαναν κάτι δημιουργικό” κατά την ώρα απουσίας των γονιών τους.

 

 Ζουζουνογλέντια

 Είστε έμπειρες παιδαγωγοί. Δεν θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των γονιών! Πώς θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των παιδιών;

Μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις αλλά όχι ακατόρθωτη! Η εμπιστοσύνη είναι μια λέξη με ευαίσθητη έννοια. Πλησιάζουμε τον τρόπο σκέψης τους ,τις δαστηριότητες τους, τις συνήθειες τους, αφού πρώτα έρθουμε σε επικοινωνία με τους γονείς. Δεν τα κρίνουμε συνέχεια,δεν τα συγκρίνουμε,δεν βάζουμε «ταμπέλες» και αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς.Καθοδηγούμε χωρίς φωνές και απειλές και οπωσσδήποτε επιβραβεύουμε!!! Ακούμε όταν μας μιλάνε και δεν αδιαφορούμε για τα λεγόμενα τους ακόμη κι αν μας φαίνονται αστεία. Τα παιδιά έχουν την ανάγκη να ξέρουν οτι τα ακούμε και τα υπολογίζουμε. Δίνουμε την αγάπη μας σε αυτά και τα σεβόμαστε!

 

11166809_535810973223270_13402819_n

 Βρείτε τα Ζουζουνογλέντια στο Facebook ΕΔΩ.

ζου21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>